QUILOMETRES PER L'ELA

person Publicat per: El Petit Bané list En: Notícies El: comment Comentaris: 0 favorite M'agrades: 884

A el Petit Bané col.laborem amb el projecte de quilometres per l'ELA.


L’Esclerosi Lateral Autotròfica (ELA) és una malaltia neurodegenerativa que afecta a les neurones motores del cervell, tronc encefàlic i medul·la espinal, que son les cèl·lules encarregades de transmetre l’ordre del moviment voluntari del cervell cap als músculs.

La degeneració de les neurones motores fa que el cervell perdi progressivament la seva capacitat de controlar el moviment muscular. Les persones afectades presenten atrofia muscular que a mida que avança provoca paràlisi progressiva. A més d’afectar a la autonomia motora, també afecta a la capacitat de la parla, deglució i respiració.

Actualment no existeix remei per aquesta malaltia que, generalment, evoluciona ràpidament i encara no es disposa de cap tractament que permeti frenar o detenir el procés degeneratiu.

KMSXELA és una iniciativa particular sorgida de la determinació d’un aficionat al running, Xavi, per donar un cop de mà per ajudar a donar visibilitat de l’ELA i a més col·laborar en la recaptació de fons destinats a investigar aquesta malaltia. Les samarretes running KMSXELA van ser les primeres peces tècniques que van aparèixer i més tard es van afegir altres productes tècnics como dessuadores, bandanes...

Una part del l’import d’aquests productes solidaris KMSXELA es donen a la Fundació Catalana de l’ELA Miquel Valls. Aquesta entitat sense ànim de lucre promou tot tipus d’accions destinades a millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l’ELA i dels seus familiars.

Ja son centenars els esportistes per tota Espanya qu llueixen els colors de KMXELA per ajudar a donar visibilitat a aquesta terrible malaltia.

Podeu fer una ullada als productes solidaris d’aquest projecte al següent enllaç:

ROBA SOLIDARIA KMXELA

A El Petit Bané col·laborem amb una cistella dels nostres productes pels participants de la cursa esportiva solidària que es farà aquest cap de setmana a Barcelona patrocinada per l’Hospital del mar.

Podeu trobar més informació al següent enllaç:

CURSA ESPORTIVA KMXELA

Comentaris

No hi han comentaris per al moment!

Deixa el teu comentari

Diumenge Dilluns Dimarts Dimecres Dimarts Divendres Disabte Gener Febrer Març Abril Maig Juny Juliol Agost Septembre Octubre Novembre Decembre

Registrar un compte nou

Already have an account?
Log in instead Or Restableix la teva contrassenya